Vloer

Bamboe vloer

Bamboe vloer

Met een bamboe vloer kunt u een mooi natuurlijk uiterlijk realiseren zonder dat u daarmee onbedoeld de natuur schade toebrengt. Bamboe heeft een groot aantal voordelen, die al eeuwenlang door de mens worden toegepast: jonge scheuten worden opgegeten en de volwassen plant is zo sterk, dat deze gebruikt kan worden voor de bouw van meubels, gereedschap en zelfs huizen.

Plavuizen leggen

Plavuizen leggen

Het leggen van plavuizen is een precieze, zware en tijdrovende klus. Toch kan de gevorderde doe-het-zelver flink wat kosten besparen door de plakspaan zelf ter hand te nemen. In deze gids leggen we in drie stappen globaal uit hoe u het best te werk kunt gaan. We geven tips en behandelen veel gebruikte methodes voor het leggen van plavuizen.

Laminaat

Laminaat

Laminaat is een in 1977 in Zweden uitgevonden vloersoort. Het product werd in 1984 voor het eerst op de Europese markt gebracht door het bedrijf Pergo en bleek al snel een groot succes. Dit succes kwam vooral voort uit de veelzijdigheid van laminaat: het kan in allerlei kleuren en patronen geleverd worden, is eenvoudig te leggen en is erg duurzaam.

Vloer betegelen

Betegelen van de badkamervloer

In deze stap-voor-stap gids wordt uitgelegd hoe u het beste te werk kunt gaan als u de vloer van één van de vertrekken zelf wilt betegelen. Deze klus wordt vanwege de beoogde complexiteit vaak uitbesteed aan een tegelzetter, maar kan met de juiste voorbereiding en hulpmiddelen eigenlijk prima door uzelf uitgevoerd worden.

« Vorige 1 2

Zoeken

Laatste reactie

Pelgrims vaatwasser type GVW555RVS/PO1

Mijn vaatwasser begint met afpompen dan neemt hij water en later ook zeep spoelt een paarkeer en na een half uur spot hij er mee is wel op themperatuut , weet iemand de op lossing 06-23640191

Door Ger in Reparatie vaatwasser