Konijnenren

Een konijnenren is een ruime omheining waarbinnen een konijn zich vrij kan bewegen. Veruit de meeste rennen worden buiten geplaatst, al zijn er ook opklapbare modellen verkrijgbaar die u binnen kunt plaatsen. Een konijnenren kan een mooie aanvulling zijn op een bestaand konijnenhok, maar kan ook los een mooi middel zijn om uw konijn wat extra bewegingsruimte te geven. Daarnaast kan het konijn in een buitenren van de zon genieten, zonder dat u het risico loopt dat hij of zij ontsnapt. Zelf een konijnenren bouwen is voor een beetje doe-het-zelver absoluut niet moeilijk en bespaart u al snel een hoop euro’s.

Soorten konijnenrennen

Een konijnenren bouwen

Een goede vraag om mee te beginnen, is of u een hok aan de ren verbindt (een permanent verblijf), of dat u het konijn iedere dag in en uit de ren tilt. Heeft u de ruimte en bent u bereid uw konijn buiten te houden, zorg dan in de eerste plaats voor een hok. Een konijnenverblijf kunt u eenvoudig in elkaar timmeren (zie hier voor een lange lijst met downloadbare bouwplannen), maar houd rekening met een aantal punten:

Reacties

Amy van der Wegen schreef op 6 March 2013

Beste webmaster,

Ik ben de webmaster van Dierenverblijf.com en momenteel zijn wij bezig
met het verzamelen van linkpartners welke relevant zijn voor onze linkpagina. Tijdens het browsen kwam ik uw site tegen en ik denk dat een linkruil voor ons beide interessant is.
De reden hiervoor is dat een linkruil leidt tot een betere vindbaarheid van de beide websites, dus voor ons beide levert dit voordeel op.

Wanneer u ook geïnteresseerd bent in een linkruil en een link naar onze website wilt plaatsen, dan graag als volgt:

URL: http://www.dierenverblijf.com/4-konijnenhokken
Link titel / anker tekst: Konijnenren

Als wederdienst kunnen wij een link terug plaatsen vanaf de
linkpagina van http://www.dierenverblijf.com naar uw website, graag verneem
ik dan de URL en de linktekst die wij mogen gebruiken.

Graag hoor ik van u of u interesse heeft, mocht u vragen hebben dan
kunt u natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Amy van der Wegen
partner@dierenverblijf.com

Reageren

Heeft u een vraag, aanvulling of correctie op het artikel of ziet u een vraag die u kunt beantwoorden? Laat dan hieronder uw reactie achter.

 
Konijnenren

Zoeken

Interactief / sociaal

E-mail Stuur door RSS RSS feed
Nujij Nujij Comment Reageer