Alles over het verbouwen van uw huis

Rieten tuinmeubelen

Rieten tuinmeubelen

Rieten tuinmeubelen worden al jaren veelvuldig gebruikt als comfortabel en mooi ogend alternatief voor kunststof meubulair. Met name in tropische of victoriaanse tuinen doen rieten tuinmeubelen het traditioneel goed, al is riet al lang niet meer per definitie ouderwets en beperkt in zijn toepassingen. Er zijn tegenwoordig zoveel varianten beschikbaar, dat er voor vrijwel iedere tuin wel iets te vinden is.

Badkamerverlichting

Losstaande wastafel

Als het op verlichting aankomt, krijgt de badkamer van alle ruimtes verreweg de minste aandacht. In de meeste gevallen wordt volstaan met een enkele plafondlamp, die al het ‘werk’ mag doen. En dat terwijl een adequate badkamerverlichting een grote aanwinst kan zijn. De badkamer is tenslotte de ruimte waar we de dag zowel beginnen als afsluiten…

Plavuizen leggen

Plavuizen leggen

Het leggen van plavuizen is een precieze, zware en tijdrovende klus. Toch kan de gevorderde doe-het-zelver flink wat kosten besparen door de plakspaan zelf ter hand te nemen. In deze gids leggen we in drie stappen globaal uit hoe u het best te werk kunt gaan. We geven tips en behandelen veel gebruikte methodes voor het leggen van plavuizen.

Groendak

Een groendak

Een groendak is een moderne vorm van tuinieren; u beplant niets minder dan hetdak van uw huis! Maar waarom worden deze daken steeds populairder en welke voordelen bieden ze eigenlijk? Lees hier over de opbouw, soorten en het eigenlijke nut van groendaken. Wellicht dat u in de toekomst ook het dak op gaat om de platen water te geven.

Zitmaaier

Zitmaaier

Een zitmaaier kan het onderhoud van uw gazon een heel stuk makkelijker maken. Er komt echter flink wat bij kijken als u een dergelijke machine wilt aanschaffen. In deze gids gaan we kort in op een aantal belangrijke overwegingen die u mee kunt nemen. Daarnaast geven we aantal belangrijke tips op het gebied van veiligheid.

Badkamermeubels

Badkamermeubels

Het badkamermeubel is een vaak onopvallend, maar toch bijzonder veelgebruikt onderdeel van de badkamer. Het is daarom van groot belang dat u de juiste overwegingen meeneemt alvorens u overgaat tot aanschaf van een dergelijk meubel. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten badkamermeubels en gaan we in op diverse overwegingen.

Een wastafel voor de badkamer kiezen

Losstaande wastafel

De wastafel is een zeer belangrijk onderdeel van de badkamer, waar u vrijwel dagelijks gebruik van maakt. Het is daarom van groot belang dat u niet alleen qua vorm, maar ook qua functie de juiste wastafel voor uw badkamer selecteert. In dit artikel gaan we in op de verschillende soorten en verschillende materialen die u zoal op de markt kunt aantreffen.

Grasmaaiers

Grasmaaier

Grasmaaiers zijn een essentieel hulpmiddel voor iedereen die een gazon te onderhouden heeft. Er zijn echter wél veel verschillende soorten grasmaaiers, waardoor het zeer belangrijk is dat u zich van te voren informeert over de specifieke voor- en nadelen van iedere soort. In dit artikel komen zowel de maaimechanismen als de aandrijving aan bod.

Een keukenkraan kiezen

Keukenkraan

Een keukenkraan is een onmisbaar onderdeel van iedere keuken, dat geen dag ongebruikt blijft. Een keukenkraan kan niet alleen bepalend zijn voor de stijl, maar ook voor het gebruikersgemak van uw keuken. In dit artikel nemen we een kijkje naar de soorten keukenkranen en welke vragen u zichzelf kunt stellen als u een keukenkraan wilt aanschaffen.

De kettingzaag

De kettingzaag

De kettingzaag is één van de krachtigste, maar ook gevaarlijkste stukken gereedschap die u op de vrije markt kunt aanschaffen. Jaarlijks gebeuren door verkeerd gebruik van de kettingzaag vele ongelukken, waarvan een enkele zelfs met dodelijke afloop. In dit artikel nemen we de juiste zaagtechniek door, waarbij we uitgebreid stil staan bij de veiligheid.

« Vorige 1 3 4 5 6 7 Volgende »

Zoeken

Laatste reactie

ben op zoek naar iemand die deskundig is met plafondventilatoren in een grote ruime van ca 120 vierkantenmeter

Door peter in De plafondventilator